Maak een account aan

Na aanmelden ontvangt u een email ter bevestiging van uw email adres. Na bevestiging kunt u uw netwerk gegevens invullen.
Wij zullen intussen uw aanmelding verwerken en na ons akkoord kunt u uw matches bekijken.

Aanmelden

Inloggegevens

 

Meer informatie over onderzoeksproject compose

Compose helpt bij het vinden van de juiste samenwerkingspartner én ondersteunt bij het vormgeven van de samenwerking. Daarbij kijken wij onder meer naar bedrijfskenmerken, supply chain maturity, logistiek netwerk en persoonlijke drijfveren.

Of het nu gaat om actuele uitdagingen of het behalen van langetermijndoelstellingen: wij geloven dat logistiek alleen nog aan de verwachting kan voldoen door samen te werken.

In deze web applicatie kunnen wij u matchen met potentiële partners. Op basis van een wiskundig algoritme zoeken wij de de optimale partners die bij u aansluiten op basis van uw profiel en op basis van uw gezamenlijk netwerk potentieel. Het netwerk potentieel optimaliseert combinaties van goederenstromen.

Wil jij weten welke kansen horizontale samenwerking biedt voor jouw organisatie? Of ben je concreet op zoek naar een strategische samenwerking met gemeenschappelijk belang? Sluit je dan aan bij compose, hét verbindende platform voor verladers.